Tässä blogissa paljastan lukijoille osakesalkkuni sisällön, sen muutokset sekä ennen kaikkea ne perusteet, joilla olen kulloinkin onnistunut vakuuttamaan itseni osakkeiden ostosta, niiden pitämisestä tai - kuten joskus harvoin tapahtuu - niiden myynnistä.

En ole kuitenkaan liikkeellä pelkästä tiedon levittämisen ilosta. Blogin perimmäisenä tarkoituksena on toimia lääkkeenä sijoittajana kokemiini pahimpiin ammattitauteihin kuten epärationaalisten ja epäjohdonmukaisten päätösten tekoon, virhearvioiden ja tappioiden unohtamiseen ja epätodellisiin kuvitelmiin oman sijoitusosaamisen tasosta.

Myös tavoite on nyt asetettu.

Miljoonan euron sijoitusvarallisuus vuoteen 2030 mennessä.

torstai 2. syyskuuta 2010

Baswarea salkkuun

Lisäsin Baswarea salkkuun elokuun lopussa muutamien viikkojen pohjaonginnan jälkeen vajaan 18 euron hintaan. Edellisen kerran osake kävi vastaavilla luvuilla heinäkuun alussa ennen blogikirjoitustani "Basware ei odota", jossa myös kerroin perusteluita ostolleni.

Heinäkuun puolivälin jälkeen yhtiö on julkaissut kolme eri tilausta, jotka kaikki kohdistuvat Eurooppaan. Odotan / toivon loppuvuoden aikana tilausjulkistuksia myös Pohjois-Amerikasta, jossa yhtiö sai mukavasti näkyvyyttä keväällä ja jonne yhtiö on lisännyt omia myyntipanostuksiin.

Salkkuni Basware-potti on vielä vaatimaton, joten tulen ostamaan näillä näkymin lisää yhtiön osakkeita, mikäli ostopaikkoja tarjoutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti